Coronamaatregelen

Wij kunnen ons voorstellen dat gedachten over een bezoek aan een winterfair samen gaan met die over het coronavirus (COVID-19).

Wij willen je daarom graag helpen bij een goede voorbereiding voor een bezoek aan onze winterfair, zodat je deze veilig en gezellig kunt bezoeken.

De situatie rondom het virus wordt door ons zorgvuldig in de gaten gehouden en we hebben al verschillende maatregelen getroffen.

We volgen de officiele richtlijnen van het RIVM . Wat de komende periode ons brengt is niet met zekerheid te zeggen, we zullen daarom ook deze pagina bijwerken zodra er aangepaste maatregelen gelden. Op dit moment gaan wij uit van de situatie zoals hieronder is geschetst, onderaan vindt u de datum wanneer deze voorwaarden voor het laatst zijn bijgewerkt.

Wanneer je onze winterfair bezoekt verklaar je geen corona klachten te hebben en ga je akkoord met het volgen van de op dat moment geldende coronamaatregelen.

Lees dit even goed door zodat je op de hoogte bent van de laatst geldende coronamaatregelen.


Bijgewerkt op 27 november 2021

Na de bekendmaking van de nieuwe corona maatregelen op 26 november die voor de komende 3 weken dus tot 19 december van kracht zijn , is het duidelijk dat de verwarmde aluhal met diverse activiteiten niet doorgaat.

Zoals de maatregelen nu zijn kan de kerstmarkt doorgaan tot 17.00 uur op 18 december onder bepaalde voorwaarden zoals de corona-check in combinatie met een id-bewijs. Als de check in orde is ontvangt u van ons een toegangskaartje (gratis) in de vorm van een polsbandje. Op het terrein zal de anderhalve meter maatregel van kracht zijn (deze geld niet voor mensen uit 1 gezin) Het dragen van een mondkapje is voor ons op dit moment nog niet duidelijk en dit zullen wij op een later tijdstip communiceren als hier meer duidelijkheid in is.

Wij proberen het voor zo ver mogelijk er toch nog een leuke dag van te maken met elkaar en voor elkaar.

Momenteel denken wij aan alle ondernemers die wederom de maatregelen weer gaan voelen en hard geraakt worden, want wat wij voor plezier doen voor de samenleving is de ondernemer zijn leven. Wij wensen ze ook heel veel sterkte toe en hopen dat een ieder er goed en gezond uit komt.

Welke maatregelen gelden er tijdens de Winterfair Zwijndrecht?

Bij het betreden van ons evenemententerrein of alu-hal vragen wij u naar een geldig vaccinatie-herstel-of negatief testbewijs vanaf 13 jaar, oftewel de landelijk verplichte corona-check met id-bewijs

Het kan voorkomen dat ivm drukte op de kerstmarkt u misschien wat langer zal moeten wachten, wij vragen uw begrip voor deze situatie.

Het aantal bezoekers dat tegelijkertijd de kerstmarkt bezoekt is beperkt.

Als de corona check in orde is ontvangt u van ons een toegangskaartje (gratis) in de vorm van een polbandje

Op het terrein is de anderhalve meter maatregel van kracht (geld niet voor personen uit 1 gezin)Blijf thuis bij klachten

Wanneer je onze Winterfair bezoekt, verklaar je geen coronaklachten te hebben. Heb je 1 van onderstaande klachten? blijf dan thuis!

Koorts

Benauwdheid

Verkoudheid

Hoesten

Plotseling verlies van smaak en/of geur