Kerstmarkt 17 december 2022

Hier vind u alles om u zelf of andere te verwennen en komt u gezellig samen.

Je ontmoet elkaar op een van de mooie plekken in Zwijndrecht, het Raadhuisplein met zijn oude raadshuis uit 1932 als achtergrond decor. Kom lekker proeven en snuffelen tussen de vele kramen met een diversiteit aan aanbod die rondom de sfeervolle aluhal staan, ga op de foto met Olaf, Rudolph of de Kerstman en geniet van een van de optredens met een glaasje gluhwein. Dit jaar is de kerstmarkt groter opgezet met meer dan 60 kramen. Poffertjes en oliebollen, vega food en broodje beenham, wafels en erwtensoep en nog veel meer lekkers. Kaarsen en waxmelts, baby kleding en speelgoed, wierrook en pokemon, kerststukjes en sieraden, parfum en kerstballen zijn een kleine greep van wat er onder andere te vinden is.

Voor de echte avonturiers zal er een (ijs)klimwand van 9 meter op het Raadhuisplein staan, ben jij degene die de top haalt?

Gezelligheid met elkaar en voor elkaar!

Parkeren kan in de directe omgeving of op het Wagenveld (5 minuten loopafstand) waar voldoende parkeerplekken zijn, maar wij adviseren kom zo veel mogelijk op de fiets of te voet.

Kerstmarkt Winterfair Zwijndrecht 17 december van 12.00 uur tot 21.00 uur.

Wilt u deelnemen op de kerstmarkt van Zwijndrecht, vraag dan meer informatie aan via onderstaande link en verzeker u van een plaats.

Voor bedrijf, hobbyist en stichtingen/verenigingen

Mocht de kerstmarkt door corona-maatregelen afgelast worden dan zijn er geen kosten aan de kraamhuur verbonden.

Kraamhuur 60,00 euro inclusief verlichting en afrok, wilt u zelf stroom hebben bij de kraam of een foodtruck plaatsen behoort dit ook tot de mogelijkheden.

Update kraamhuur: kramen zijn verhuurd.