Versier je straat en maak kans op maximaal 50 kaarten voor de winterefteling met je buurt incl vervoer.

Het is de bedoeling dat je samen met minimaal 4 buren , de straat, plein,hof of galerij ect in kerststijl versierd.

Op -- en -- december zal er een jury de ingeschreven straten bezoeken.

Er zullen punten verdeeld worden op: verlichting, versiering, het wow effect, kerstgevoel, algemene indruk,versierde boom en het ontvangst van de jury.

En om een mooie start te maken kunt u aangeven bij inschrijving of u gebruik wilt maken van maximaal 100 euro startbedrag (maximale vergoeding tegen inlevering van recente aankoopbon) van Pak aan! om met je buurt te besteden aan versier je straat.

De winnaar zal op datum tijdens de winterfair Zwijndrecht om 20.00 uur bekend worden gemaakt.

De wintereftelingreis vind plaats op datum de bus vertrekt uit je straat om 10.00 uur en vertrekt weer vanaf de winterefteling om 20.00 uur.

Deelname aan versier je straat en de eventueel gewonnen prijs is geheel op eigen risico, de organisatie en/of haar partners kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld. Deelname is alleen mogelijk voor straten die behoren bij de Gemeente Zwijndrecht/Heerjansdam. Tevens kunnen er foto's van de versierde straten gemaakt en gepubliceerd worden in de lokale media.

Vermeld bij inschrijving je straatnaam, contactpersoon en telefoonnummer en of u gebruik wilt maken van het startbedrag dan neemt ¨Pak aan!¨ contact met u op voor het mooie startbedrag van versier je straat. Aanmelden kan tot datum

Bij inschrijving gaat u akkoord met bovenstaande informatie

De deelnemende straten worden op datum geinformeerd via de mail voor de route van de jury.

Binnenkort meer informatie, u kunt zich al wel opgeven om deel te nemen.

Versier je straat, vul onderstaande gegevens in voor deelname. U kunt in het tekstveld aangeven of u gebruik wilt maken van het startbedrag van Pak aan!