Let op onderstaand is nog van 2021, binnenkort meer inormatie over editie 2022

Versier je straat en maak kans op maximaal 50 kaarten voor de winterefteling met je buurt incl vervoer.

Het is de bedoeling dat je samen met minimaal 4 buren de huizen en tuinen in de straat, plein,hof of galerij in kerststijl versierd.

Op 13 december zal er een jury de ingeschreven straten bezoeken.

Er zullen punten verdeeld worden op: verlichting, versiering, het wow effect, kerstgevoel, algemene indruk,versierde boom, creativiteit en het ontvangst van de jury.

En om een mooie start te maken kunt u aangeven bij inschrijving of u gebruik wilt maken van maximaal 100 euro bijdrage (maximale vergoeding tegen inlevering van recente aankoopbon) van Pak aan! om met je buurt te besteden aan versier je straat.

De winnaar zal op 17 december tijdens de uitzending van de Winter3daagse live op de Atos radio rond 20.50 gebeld worden.

De wintereftelingreis vind plaats op 08-01-2022, de bus vertrekt uit je straat om 10.00 uur en vertrekt weer vanaf de winterefteling om 20.00 uur.(tenzij de coronaregels anders zeggen wordt de tijd eventueel aangepast)

Deelname aan versier je straat en de eventueel gewonnen prijs is geheel op eigen risico, de organisatie en/of haar partners kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld. Deelname is alleen mogelijk voor straten die behoren bij de Gemeente Zwijndrecht/Heerjansdam. Tevens kunnen er foto's van de versierde straten gemaakt en gepubliceerd worden in de lokale media.

Vermeld bij inschrijving je straatnaam, contactpersoon en telefoonnummer en of u gebruik wilt maken van het de bijdrage van Pak aan! Er word dan contact met u opgenomen hoe je gebruik kan maken van dit mooie startbedrag. Aanmelden kan t/m 10 december.

Op maandag 13 december gaat RTV Rijnmond een aantal straten filmen voor het programma dwars door Rijnmond tussen 10.00 uur & 14.00 uur en wie weet belt Erik Lemmers wel bij u aan voor een leuk intervieuw!

Bij inschrijving gaat u akkoord met bovenstaande informatie

De deelnemende straten worden op 11 december geinformeerd via de mail voor de route van de jury, het bezoek zal plaats vinden vanaf 18.00 uur.

Mochten er nog corona-maatregelen van kracht zijn, hou hier dan rekening mee.

DOE MEE EN SCHRIJF JE IN EN WIE WEET GA JIJ MET JE STRAAT NAAR DE WINTEREFTELING !!

Versier je straat, vul onderstaande gegevens in voor deelname. U kunt in het tekstveld aangeven of u gebruik wilt maken van het startbedrag van Pak aan!