Winterfair Zwijndrecht

Familie Playbackshow

19 december


Alleen of samen met je zusje/broer/vriend/vader/moeder/opa/oma of je grote knuffel het maakt niet uit wat je doet, het podium is voor jou!

Voor een echte jury en een publiek vol fans vind het optreden plaats.

Aan de make up tafel kan je je eventueel opmaken voor een spetterend optreden en kom je ook nog eens in de stijl van de artiest die je gaat playbacken dan kan je bij de jury al niet meer stuk!

uiteraard zal de winnaar/winnaars een Supercalifragilisticexpialidocious prijs ontvangen, met 6 personen lekker bowlen en steengrillen incl 3 drankjes pp bij Palm party House!

Meld je nu aan op onderstaande knop en vermeld hierin je naam of namen van de deelnemer(s)en de artiest met het nummer die je gaat playbacken. Om te zorgen dat het juiste nummer word afgespeeld voor jouw optreden vragen wij je een usb stick mee te nemen met het nummer dat je gaat doen er op, mocht dit niet lukken geef dit dan even aan in de aanmelding.

Schrijf je op tijd in want als het maximum aantal deelnemers is bereikt sluit de inschrijving.

De tent op het Raadhuisplein gaat om 13.00 uur open en om 14.00 uur starten wij met de familie playbackshow, kom op tijd en mis je moment op het grote podium niet! Bij binnenkomst kan je laten weten bij de jury dat je aanwezig bent. Ranja en de make up tafel is gratis voor alle deelnemers aan de playbackshow.

Er zijn ook leuke spelletjes aanwezig om te spelen en om 16.00 uur gaan we de winnaar van de versier je straat wedstrijd blij maken met de winter efteling reis, wil je hier ook aan mee doen kijk dan even onder de knop versier je straat.Doe jij ook mee?